Rechten en plichten

  a. Je hebt na de aankoop van een product een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgave van redenen te besluiten je product terug te sturen. Wij kunnen je vragen naar de reden hiervan, maar je bent niet verplicht die te geven.

  b. Tijdens de bedenktijd word je geacht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. We verwachten dat je het product niet verder uitpakt of gebruikt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het idee hierbij is dat je het product slechts hanteert en inspecteert zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

  Hoe stuur ik een artikel retour?

  c. Als je hebt besloten om iets terug te sturen, dien je dit binnen de bedenktermijn via het mailadres hello@dastoon.com aan ons te melden.

  d. Je krijgt een bevestiging van je retouraanvraag met het verzendlabel.

  e. De artikelen die je wilt retourneren leg je in de doos en plak het verzendlabel op de doos over het originele etiket heen.

  f. Geef je retourzending af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs goed. De retourzending is (binnen Nederland) geheel kosteloos.

  Aandachtpunten

  g. Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf het aanvragen van je retour, dien je het product terug te sturen.

  h. Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van je product(en) in geschikte verpakking. Zorg ervoor dat je de track&trace code (verzendbewijs) van de zending bewaart totdat het bedrag van het product is teruggestort.

  i. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat de ontwerper/verkoper het retourproduct heeft ontvangen, op je rekening staat.